Sadetta ilmassa

Jo jonkin aikaa on helle ja upea sää hellinyt meitä. Sitä kuitenkin on salaa toivonut pientä sadekuuroa, ettei puutarhurin tarvitsisi joka päivä kiikuttaa kannu tolkulla vettä nuokkuville kasveille -sekin käy työstä! 

Alkuviikosta lopultakin taivaalle alkoi kertyä tummia pilviä  ja sateen tulon saattoi aistia. Tuuli puhalsi puuskittain ja samalla usutti pois kimpustani veren himoiset hyttyset, jotka tänä kesä ovat kasvaneet ihan viheliäisiin määriin. Ihan sama mitä teit takapihalla, niin heti sait seuraksesi iniseviä kavereita.

taivas tummenee

Kaivattu sade teki hetkessä ihmeitä puutarhassa ja näytti siltä että kasvienkin värit kirkastuivat sateen myötä. Ilma raikastui ja viilenikin hetkellisesti, mutta jo loppuviikoksi sääkartat lupaavat jopa +30 asteen lämpöjä. Saankin mukavin mielin perjantaina sulkea hetkellisesti työmaan oven  ja ottaa lomamoodin päälle! Jos nyt näiden puutarhahommien kanssa voi koskaan olla kokonaan "lomalla"?!









J.K Viikonloppuna luvassa Avoimet Puutarhat kyläilyä seuraamani Navettapiian Puuhamaa - bloggaajan luona Kortesjärvellä.

Oletko sinä menossa ihailemaan toisten puutarhoja 20.6?

Kommentit

Suositut tekstit