Raja-aita heinäseipäistä

Sillä välin kun me lomailimme iloisessa Itä-Suomessa, oli rajanaapurimme pystyttänyt tonttiemme välille aidan, ei toki tietämättämme vaan ihan yhteistuumin viime kesänä siitä päätettiin.

Aidasta tuli kyllä komea ja sopii meidän molempien tontille kuin nyrkki silimään!Pitää olla varmaan useammin reissun päällä, niin kotona tapahtuu kaikenlaisia uudistuksia. Vaikka totuushan lomalta paluussa on se, että kaikki kukkapenkit pukkaavat rikkaruohoa ja kun robottikin oli jysäyttänyt itsensä lehmuksen alle nalakkiin jo heti alkuviikosta, niin nurmikon leikkuukin muistuttaa tällä hetkellä rehun tekoa.

Ensi viikolla tämä tietääkin rouvalle jälleen konttaamista pitkin takapihaa. Siinähän sitä onkin lomaohjelmaa kerrakseen. Pisteet pitää antaa jälkikasvulle, joka oli osannut tulkita paperille kirjoittamani ohjeet, kuinka kastellaan kesäkukat ja pidetään kasvihuoneen kurkut hengissä.

Tottahan reissun päältä piti tuoda jotain tuliaisia puutarhaan ja löysinkin Kerimäeltä kotikirppiksestä nämä kolme ihanaa emaliastiaa. Näistä ja muista lomatunnelmista voi lukea myöhemmin tarinaa Parimatkaa sivuilta.


Nyt vain toivottelen ihania kesäpäiviä meille kaikille ja syöksyn rikkaruohojen kimppuun!Kommentit

  1. Ihana aita!!! Ja naapuri :) Nua emaalikipot olis lähteny munki joukkohon. Rentouttavaa loman jatkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aita on kyllä hyvin tehty ja silmään sopiva. On kiva poiketa lomalla ihmisten pihakirppiksiin. Niistä voi kyllä löytää vaikka mitä. Samalla kuulee myös kivoja tarinoita astioiden taustasta. Tämä pieni voikannu oli talon emännän anopin peruja -savolaisia aarteita :) Lehmäkulhot ovat uudistuotantoa, mutta kuva ratkaisi.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita!

Suositut tekstit