Kevättä rinnassa, pää täynnä uusia ideoita!

Tarkalleen vuosi sitten, kun työt vaihtuivat lomautukseen ja ulkomaan matkat kotona olemiseen, aloitin innolla kirjoittamaan matkablogia Parimatkaa. Tarinoita tuli tasaisesti kuukauden välein, kunnes syksyn pimetessä ajatukset alkoivat lyödä tyhjää ja koska valoa ei näkynyt tunnelin päässä uusien matkojen suhteen, oli kehiteltävä jotain uutta.

Juhannusyö 2020


Takapiha valmiina juhliin -kesä 2018

Puuhastelu takapihalla on ollut puolisoni kanssa yhteinen harrastus matkailun lisäksi, siitä lähtien kun ostimme tämän talon lähes 20 vuotta sitten. Sen suuri puutarha on kokenut käsissämme monen moista muutosta ja muutostyöt jatkuvat edelleen. Lumen sulaessa keväällä  alkaa jatkuva tarkkailu, mitä mistäkin kukkapenkistä nousee esiin. Ehtymättömästä "ideasammiosta" eli isännän päästä putkahtelee ideoita, mitä tänä kesänä voitaisiin  takapihalla puuhastella.

Takapiha on kesäisin meidän toinen olohuoneemme, jossa voi myös rentoilla mielin määrin uppoutuneena omiin ajatuksiinsa villasukat jalassa, viinilasi kädessä, linnun laulua kuunnellen  ja vain robottiruohonleikkuri paiskii töitä.

Paras lukuhetki: kesäyö & villasukat
 
Puutarhan vanhan omenapuun alla olemme vannoneet vihkivalamme. Siellä on  juhlittu tyttäremme rippijuhlat, on vietetty aikaa ystävien kanssa lämpöisinä kesäiltoina sekä vastaavasti hikoiltu paukkupakkasten vallitessa pihasaunan kuumuudessa sekä nautittu makkarasta ja kylmistä juomista pihakodan tulisijan äärellä.
  
Norsunluuhääpäivän juhlintaa kodassa

Tervetuloa seuraamaan, mitä tänä kesänä takapihallamme tapahtuu! Saanko edelleenkään kasvihuoneessani kasvamaan mitään muuta kuin rosmariinia ja tomaattia sekä mitä kivaa rautaromua tuunataan uuteen uskoon koristamaan kesäistä olohuonettamme? Sen voin paljastaa että lapioon tartutaan jälleen ja uuden pihasaunan saapumista odotetaan jo innolla!

Otetaan yhdessä uusi kesä innolla vastaan!                                                                                                TelluHeluna


Kommentit

Suositut tekstit