Solmussa kuin jouluvalot!

Tuntuuko sinusta koskaan siltä, että kaikki asiat ovat solmussa kuin jouluvalot konsanaan?


Viime viikot olen kulkenut jonkinlaisessa aivosumussa. Asiat ovat kertyneet kaaokseksi pään sisälle ja nyt on aika tullut saada ne sieltä jollain tavalla ulos.
Joku viisas ehdotti stressin poistoon haravointia otsalampunvalossa! Menin ulos ja haravoin -etupihan, mutta päiväsaikaan.


Sää oli ihanan lämmin, vaikka oli jo marraskuu. Samanaikaisesti isäntä viritteli lintujen ruokailupaikan talvikuntoon, sillä viime viikolla kaarisillan kaiteen päällä oli parveillut isoja pörröisiä punatulkkuja vähän niin kuin tutkien ,että onko täällä talossa jotain tarjolla? Eipä kauaa mennytkään, kun paikalle ilmestyi jo parvi pikkulintuja, harakka, pari fasaania ja naapurin puussa asustava orava.

Muutaman tunnin reippaan haravoinnin ja etupihan "tunnelmavalojen" (siis nehän eivät missään nimessä ole vielä jouluvaloja, vaikka hyvin samoilta näyttävätkin..) virittelyn jälkeen, mieli oli ehkä hieman virkistyneempi, mutta edelleen yhtä solmuinen. Loput  huolet voidaan sitten pestä pois pihasaunan löylyissä, hetkeksi..
Hyvää alkanutta viikonloppu ja rauhallista Pyhäinpäivää! 
Menkää ulos ja pitäkää huolta toisistanne!

Kommentit

 1. Toivottavasti solmut jo auki 🙂
  Hyvältä näyttää teidän markki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä vähän oijotaan, mutta eiköhän ne jouluun mennessä suoristu😊

   Poista

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita!

Suositut tekstit